Атака на войниците XI

Бонус за атака на войски 25MT%; Бонус за атака на войски 25MT%; Бонус за атака на войски 25MT%
НивоСиренеВремеИзискванияБонус атака на стратегическите войскиБонус за атака на диви войскиБонус за атака на войскиМогъществоОпит на героя
11K00h 05m 00s-135KT%135KT%135KT%90813.24K
21.5K00h 10m 00sАтака на войниците XI 1337.5KT%337.5KT%337.5KT%9.08M132.44M
34K00h 15m 00sАтака на войниците XI 2875KT%875KT%875KT%120.06M1.62B
49K00h 30m 00sАтака на войниците XI 32.09MT%2.09MT%2.09MT%332.12M3.09B
514K01h 00m 00sАтака на войниците XI 43.98MT%3.98MT%3.98MT%617.73M4.17B
619K02h 00m 00sАтака на войниците XI 56.54MT%6.54MT%6.54MT%932.86M4.6B
724K08h 00m 00sАтака на войниците XI 69.77MT%9.77MT%9.77MT%1.27B4.98B
829K12h 00m 00sАтака на войниците XI 713.68MT%13.68MT%13.68MT%2.01B10.66B
934K1d 00h 00m 00sАтака на войниците XI 818.26MT%18.26MT%18.26MT%3.13B16.34B
1050K2d 00h 00m 00sАтака на войниците XI 925MT%25MT%25MT%4.64B22.02B
 185.5K4d 00h 00m 00s 25MT%25MT%25MT%13.05B67.61BX

Публикувай коментар

X

Коментари